Home arrow Werkwijze
Werkwijze E-mail

Op grond van onze ervaring weten wij dat een professionele en gestructureerde aanpak van een voorgenomen transactie leidt tot de grootste kans van slagen. In overleg met de opdrachtgever bepalen wij gezamenlijk de doelstellingen en stellen wij een plan van aanpak op. Elke transactie is anders, dus wij leveren altijd maatwerk. Wij vinden een open en duidelijke communicatie met onze opdrachtgevers zeer belangrijk.

Erasmus Corporate Finance hanteert een doorzichtige tariefstructuur. Voor het eerste ori├źnterende gesprek brengen wij uiteraard geen kosten in rekening. Vervolgens zullen wij met u onze opdracht formuleren en op basis daarvan een op maat gesneden offerte doen.

Onze vergoedingenstructuur is gebaseerd op wederzijds belang. Gedurende de voorbereiding van het project (waardering, analyse, opstellen informatiememorandum en longlist, etc.) brengen wij een vaste afgesproken vergoeding in rekening. In de onderhandelingsfase rekenen wij een urenvergoeding gebaseerd op bestede uren. Bij het succesvol afronden van de transactie geldt een success fee, gebaseerd op een percentage van de transactiewaarde. Wij hechten veel belang aan een goede voorbereiding met een gedegen analyse. Aangezien dit veel tijd vergt, werken wij niet op basis van "no cure, no pay"